Corona update TV de Goudhoek vanaf 13 november 2021

Paviljoen TV de Goudhoek gesloten en geen publiek bij trainingen en wedstrijden.

Het aantal coronabesmettingen stijgt de afgelopen weken snel en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom extra coronamaatregelen aangekondigd om het aantal contacten tussen mensen te beperken. Vanaf zaterdag 13 november moet alle horeca om 20 uur sluiten, dus ook op sportlocaties. Voor de horeca geldt al een coronatoegangsbewijs (CTB), een vaste zitplaats wordt weer verplicht. De 1.5 meter afstand regel wordt opnieuw ingevoerd, niet tijdens het sporten maar wel buiten de baan of op het park. Sportwedstrijden mogen doorgaan, maar dan zonder publiek op de tribunes of langs de baan. .

Deze maatregelen van de overheid heeft het bestuur doen besluiten om het paviljoen voor de komende 3 weken in de avond te sluiten. Dit betekent dat er ook geen (avond) bardiensten gedraaid hoeven te worden. Trainingen en competitie kunnen in deze periode gewoon doorgang vinden maar er is dus geen mogelijkheid om in de avond gebruik te maken van de faciliteiten in het paviljoen.

De gedeeltelijke lockdown duurt 3 weken en gaat in op zaterdag 13 november om 18.00 uur t/m zaterdag 4 december. De situatie wordt op vrijdag 3 december opnieuw beoordeeld.