UPDATE CORONA MAATREGELEN

Paviljoen gesloten
Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen heeft het Kabinet besloten dat door de toename van het aantal besmettingen de sportkantines vanaf dinsdag 29 september 18.00 voorlopig voor een periode van 3 weken gesloten moeten worden.

Gelukkig kunnen we blijven tennissen. Dit kan ook in wedstrijdverband echter zonder publiek en met een gesloten paviljoen / terras.

Vrij spelen en training
Vrij spelen is gewoon mogelijk. Kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dit geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen.

Competitie
Competitiewedstrijden kunnen doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De toiletten zijn open. De competitiesfeer zoals we die kennen is helaas niet haalbaar. Geen ontvangst met koffie, thee en taart en geen drankje na afloop. De captains van de competitieteams zijn inmiddels geïnformeerd over de nieuwe voorschriften.

Open toernooi
Het 10e Janssen Kerres Goudhoek Open gaat door. Door een gesloten paviljoen/terras en geen toegang voor publiek zal dit helaas zonder de gezelligheid zijn die ons toernooi zo kenmerkt.