Interne wintercompetitie 2019/2020

Dames dubbel gemengd

Dames dubbel gemengd vindt plaats op dinsdagavond. Deze spelvorm is geïnitieerd door Yvonne van Erp en Marjon van Lierop. Er zijn maar liefst 35 inschrijvingen!! Een succes voor een nieuw concept waarbij elke week met een andere partner gespeeld wordt.

Heren Wintercompetitie 2019-2020 (let op! Aanvangstijden zijn gewijzigd!!)

Het nieuwe wintercompetitie programma staat online, de start is maandag 11 november. Bij heren dubbel maandag zijn 21 inschrijvingen ingedeeld in 3 poules. Na 6 wedstrijden worden de poules opnieuw ingedeeld. Bij heren enkel zijn 10 inschrijvingen, deze zijn allen in 1 poule ingedeeld. Klik op deze link om naar toernooi.nl te gaan voor beide onderdelen.

Omdat er op maandag les wordt gegeven, zijn de aanvangstijden van de wedstrijden noodgedwongen veranderd t.o.v vorig jaar. De eerste wedstrijd start om 19:00 uur, de laatste wedstrijd is afgelopen om 22:00 uur. Doordat er op maandag les gegeven wordt is er bijna geen mogelijkheid om dan in te halen. Inhalen van de wedstrijden graag inplannen op woensdag of op maandag om 22:00 uur. Op dinsdag wordt er dames mix gespeeld en op donderdag heren enkel. Daarom is woensdag de enige dag dat er voldoende banen vrij zijn.

Vooralsnog blijft de spelvorm het zelfde als vorig jaar, 1 uur spelen en de gewonnen games tellen.

We hebben het plan opgepakt om een finaledag te organiseren. De datum wordt bepaald bij aanvang van de tweede ronde van de interne herendubbel competitie.

Veel speelplezier!!

Martijn Gevers