Inschrijven voor tennistraining

Tennistraining Zomerperiode 2019 verzorgd door Tennisschool Sport Events

Beste Leden,

De eerste lesperiode bij TV de Goudhoek is inmiddels achter de rug en we gaan starten met de inschrijving voor de volgende lesperiode die zal starten in april.

Op maandagavond staat trainer Frank Bierhuizen weer voor u klaar om de baantraining te geven. Zowel leden van TV de Goudhoek dan wel leden van TV Nederwetten kunnen hieraan deelnemen.

De trainingsgroepen bestaan uit 4 deelnemers. Het lesprogramma bestaat uit 10 lessen van elk 1 uur. Op maandagavond van 18.30-22.30 uur kunnen er 4 groepen worden geplaatst. (N.B. U kunt zich ook opgeven als groep van 4 personen.) Het is de bedoeling dat de 1e training start op maandag 8 april a.s.

De uiterste inschrijfdatum voor deze training is vrijdag 29 maart. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, ontvangt u in de week voorafgaand aan de 1e training van ons bericht. (per mail of telefonisch) Middels het inschrijfformulier (gebruik hiervoor de website van de Tennisschool : www.Sport-Events.nl en scroll door tot onderaan ) of klik op deze url: http://www.sport-events.nl/zomertraining2019/ om aan te aanmelden voor de zomertraining.

Wij wensen u veel leerplezier toe met deze zomertraining !

Tennisschool Sport Events

i.s.m. trainer Frank Bierhuizen