Extra tennisles mogelijkheden vrijdag(avond)/zaterdagochtend

Beste Goudhoekleden,

In deze tijd van Corona is dit de uitgelezen kans om je tenniskwaliteiten wat bij te spijkeren! De trainingen op de maandag zijn inmiddels goed ingevuld. Onze trainer Frank Bierhuizen van Sport Events heeft op maandag van 19.00-22.00 uur al 3 groepen van 4 personen gereserveerd.

Tennislessen Jeugd

Voor wat betreft de jeugd zijn er nu op vrijdagmiddag 2 groepjes jeugd bij Mohannad (ook wel Mo) ingedeeld (ook via Sport Events). Voor kinderen tussen 7 en 13 jaar oud is nog plaats in beide groepen. Als je interesse hebt, meld je dan aan via een mail (opgeven kan t/m zondag 25 oktober) naar j.buddingh@sport-events.nl.

Tennislessen senioren

Mohannad is een ervaren tennistrainer die ook les geeft bij TV Dierdonk en TV Eeckenrode. Mohannad heeft nog ruimte om ook op de vrijdagavond bv 19-20 uur/20-21 uur (start om 18:30 kan ook) en zaterdagochtend (van 9-12 uur) trainingen (tennisles) te geven aan onze leden. Mocht jij alleen of met een groepje hier interesse voor hebben, laat dit dan weten via een mail aan j.buddingh@sport-events.nl. Tennislessen voor senioren kunnen alleen doorgang vinden bij voldoende deelnemers. Opgeven kan t/m zondag 25 oktober.