Bedankt leden, Coronaprotocol en Open toernooi

Bedankt Leden

Beste Leden van de Goudhoek, het bestuur wil graag iets met jullie delen!

Afgelopen week hadden we een bestuursvergadering met zijn allen. Voordat we met het serieuze werk beginnen. kletsen we altijd eerst samen even, onder het genot van een kopje koffie. En je raad het al Corona en al zijn perikelen was natuurlijk het thema. We hebben allemaal de verhalen gelezen ofzelf gehoord over gecancelde vakantie reizen en evenementen met als gevolg vouchers en terugbetalingen. Wij alle, als leden van de Goudhoek hebben ook zo’n 3 maanden niet gebruik kunnen maken van onze banen tot ieders spijt. Wij kwamen snel tot de conclusie dat in die periode en tot nu toe, geen enkel lid ons benaderd heeft om enige vorm van restitutie van de contributie. Daar zijn we heel erg blij mee en zien dat als een mooi gebaar van loyaliteit in deze bijzondere tijden naar onze club. Daarvoor willen we alle leden van de Goudhoekgraag heel erg bedanken!

 

Update Coronaprotocol en aangepaste regels rondom paviljoen per 10 augustus 2020

Sinds 10 augustus 2020 is het verplicht in het paviljoen en op het terras, zowel binnen als buiten te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke)/ Als gast moet je een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels) en is het verplicht je te registreren zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting.

Hoe organiseren we dit binnen onze vereniging:

Voor leden die komen tennissen en digitaal de baan hebben gereserveerd:Indien je komt tennissen en je hebt de baan digitaal gereserveerd (via de clubapp), hoef jij je niet extra te registreren, indien je daarna ook gebruik maakt van het terras of bar. Letop! Indien je komt tossen dient iedereen zich te registreren in de clubapp. Dit doe je door simpelweg een of meerdere banen te reserveren met je mede tossers.

Voor leden die komen tennissen en NIET digitaal de baan hebben gereserveerd:Heb je de baan niet digitaal gereserveerd en je maakt na het tennis gebruik van het terras en of bar, dien je het contactregistratieformulier in te vullen. Deze formulieren liggen bij de ingang van het paviljoen. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Na 14 dagen worden de formulieren vernietigd.

Competitietennis:De bezoekers die komen tennissen worden geregistreerd middels het digitale uitslagenformulier en hoeven zich niet “extra” te registreren. Indien zij supporters meenemen worden zij gezien als bezoekers.

Voor bezoekers:Indien bezoekers gebruik maken van het terras of de bar dienen zij zich te registreren door het  contractregistratieformulier in te vullen. Deze formulieren liggen bij de ingang van het paviljoen. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor bron- en contactonderzoek. Na 14 dagen worden de formulieren vernietigd.

Algemeen:

  • Maak zoveel mogelijk gebruik van digitaal afhangen van je baan in de clubapp. Dit scheelt veel administratieve rompslomp voor zowel jezelf als de club.
  • Bij digitaal afhangen, moet iedereen die tennist zich registreren in de clubapp.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos
  • Indien je GEEN gebruik maakt van het terras of de bar, hoef jij je niet te registreren.

Op sportief gebied zijn er geen landelijke aanpassingen van de richtlijnen bekend. We houden hierover nauw contact met NOC&NSF. Het Coronaprotocol zoals beschreven op onze website is nog steeds van kracht. Check regelmatig dit protocol voor wijzigingen.

 

Open Toernooi TV de Goudhoek

Ons eigen toernooi. Het “JANSSEN KERRES GOUDHOEK OPEN 2020” gaat dit jaar vooralsnog gewoon door. Het betreft een jubileumeditie en het zou natuurlijk geweldig zijn als er heel veel eigen leden meedoen met dit toernooi. Dus schrijf snel in. Het toernooi wordt gespeeld van 3 t/m 11 oktober. Je kunt je hier inschrijven.